Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2655 niezalogowanych)
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
na słowo kajzerka mam niekontrolowany ślinotok mniam
jak dobrze, że za tydzień jadę do polski - kupię sobie tysiąc kajzerek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
saka napisał:
na słowo kajzerka mam niekontrolowany ślinotok mniam
jak dobrze, że za tydzień jadę do polski - kupię sobie tysiąc kajzerek

Ja za pięć dni będę w kraju . Kajzerki są głównym rodzajem pieczywa jedzonego przeze mnie w Polsce mniam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AskeR78)
Wiking
Ja tęsknie za polskimi produktami podpisanymi ładnie- Teraz Polska- hihhih - jak to Nikoś ujął zagraniczne mi szkodzi hihih
Pozdrawiam*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Właśnie uświadomiłeś mi że powietrze też może szkodzić, ewentualnie niedobór tego Polskiego w czaszce drastycznie Ci się zmniejszył co skutkuje pisaniem takich bzdur.
Znaczek "teraz polska" jest chwytem marketingowym a nie wyznacznikiem jakości produktu.
Nie mogę też pojąć co taki zagorzały patriota robi za granicą??? Nie wydaje Ci się że sam siebie oszukujesz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Oj {Grzes 203 } !!! Tobie chyba norweskie powietrze szkodzi na szare komorki . Przeciez nie chodzi o znaczek ,czlowiek teskni za krajem /a ty czepiasz sie !!! Czy ty nie tesknisz? Nie wierze ? Calkiem wyzullo cie z uczuc patroiycznych ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Ja za chlebem co pewnie nikogo nie zdziwi polski sklep mam prawie pod nosem więc jak naleci mnie ochota na coś to ide i kupuje szkoda tylko, że tego chlebka nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok